tisdag 23 augusti 2011

LCK:s KM fick bli sista turen på Epicen

Jag parkerade bilen ca två minuter innan start. Som tur var hade Jberger anmält mig. Jag hann knappt hälsa innan starten gick och det var inte den lugnaste starten jag varit med om. Det var iofs. väntat med tanke på vilka som var med.
Johannes och Johan fick tidigt en lucka medan jag tog hjul på Tommy strax efter. På singeltracken fick jag en liten chans att återhämta mig och planen blev att hänga av Tommy och Jberger på nästa varv i skogen.
Efter ett halvt varv blev det dags för lättåkt skogsväg igen, vilket lättåkt-skogsvägs-experten Jberger utnyttjade och ryckte för fullt.
Nu var vi tre kvar i min klunga och jag var grymt sugen på att jaga ikapp Jberger på singeltracken igen, men han höll ett högt tempo även där så vi lät honom åka själv.
Med ett varv kvar var jag helt förstörd och orkade inte riktigt hänga med när Mariestad-cyklisten och Tommy gick om mig på skogsvägen. Jag var ikapp nån gång på singeltracken, men jag hade stora problem. Bröstet sved och det änna small i hjärtat. Lite uppvärmning hade nog inte skadat :)
Grattis till Johannes som blev totalsegrare och till Jberger som blev LCK:s klubbmästare. Själv blev jag sexa. Blä!
Riktigt rolig tävling iaf. Motståndet var det hårdaste på flera år! I toppen var det 29:ers som dominerade.

Detta var den sista tävlingen på min Epic. Cykeln har varit fantastisk och jag är helnöjd. Det kommer att bli en likadan till nästa år.

På onsdag är det race igen. Fast då åt det landsväg som gäller. Info finns på LCK:s hemsida.
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 kommentarer:

  1. Haha!!! "lättåkd-skogsvägs-experten" var en ny benämning på vår käre Jberg;) Ses på onsdag!

    SvaraRadera
  2. Ca 50m uppvärmning från bil till start är nog i minsta laget......

    SvaraRadera