lördag 10 april 2010

Nöjd!


Igår kväll tog jag ett litet återhämtningspass på nya hojen. Tanken var att se så allt känns bra med grejerna eller om jag skulle behöva göra några justeringar, som t.ex sadelposition mm. Det blev några små ändringar innan jag kände mig bekväm. Kanske att jag gör en liten justering till på styrstamshöjden innan jag vågar kapa röret.
Jag måste säga att Srams nya XO-bakväxel fungerar extremt bra! I kombination med XO-kasset, PC991-kedja och XO vridväxelhandtag växlar man ruskigt snabbt och distinkt
Under den korta cykelturen passade jag även på att testa ett par glasögon. Specialized Tarzo. Designade i första hand för MTB-cykling.
De sitter väldigt skönt och den fotokromatiska linsen gör att det är behagligt ljus hela tiden. Andra brillor jag har kört med har en förmåga att bli för mörka när man kommer in på skuggiga partier t.ex i skogen eller när det börjar skymma, men tack vare den avancerade Adaptalite photochromic-linsen som sitter i några av Specializeds modeller gör att man ser väldigt bra i alla ljusförhållanden.


3 kommentarer:

  1. Ser riktigt grym ut!Nu kommer det gå undan i skogen.

    SvaraRadera
  2. Får man röntgensyn med brillorna? Lät förjävla avancerade ;)

    SvaraRadera
  3. Röntgensyn:) Nja, men inte långt ifrån:)

    SvaraRadera