onsdag 15 juni 2011

Lida Loop

Trots att jag presterade sämst av alla i teamet får jag väl ändå skriva lite.
Jag startade i fålla två och som alla andra hade jag en slalombacke framför mig som skulle bestigas direkt efter startsignalen. Även om det är en ganska mesig backe är det ändå smart att ta det någorlunda försiktigt så man inte så man inte drar på sig en massa syra i onödan. Det är lättare att plocka placeringar på efter backen märkte jag.
Efter en halvtimme ungefär låg jag med en klunga skapligt högt upp i fältet och det gick undan bra, men mina ben svarade fint och på singltrackpartierna hade jag väldigt kul med min Epic tills jag började känna ett antal genomslag i fälgen. Jag hade fått punka! Och ingen slang hade jag med mig. Antar att jag får skylla mig själv när jag kör med slang i däcken. Något som jag aldrig mer kommer att göra.
Det tog mig minst 30 minuter att få tag på en slang och ytterligare några minuter att byta den. Då befann jag mig i den sämre halvan av motionsklassen och kände mig ganska uppgiven, men jag körde iaf klart två av looparna i skapligt tempo för att få lite träning åtminstone och för att det var kul.
Nu blir det till att tejpa hjulen med Specializeds fälgband och tippa i lite sealant från Joe's så ska jag nog vara kvitt såna har problem i fortsättningen.
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 kommentarer:

 1. Vafaan, du presterade inte sämst, du hade bara mest otur. Nu tar vi nya tag med punka-gucka i ringarna!

  SvaraRadera
 2. Ja, nu blir det slanglöst för all framtid :)

  /C

  SvaraRadera
 3. Smygreklam....du får väl extra betalt för det?! :)

  // Ulrika

  SvaraRadera